Corchete

Unha vez máis os celíacos poderemos participar nos SABORES DE PRIMAVERA que terá lugar do 22 de abril ao 08 de maio en Ourense, nos que, como en anteriores ocasións, prémiase o mellor pincho ou tapa apta para celíacos, o  ganador recibirá un

“Curso de cociña sen glute”.

A Delegación de ACEGA en Ourense colabora coa organización para que varios establecementos ofrezan tapas sen glute.

O pedir a tapa debedes comunicar que sodes celíacos, para que o teñan en conta á hora de elaborala.

Os restaurantes que ofrecerán tapas sen glute  

  • A Saia da Carolina (Lepanto 18)
  • Atarazana Taberna Pulpería (Fornos 11)
  • Bran (Xerónimo Feijoo 17)
  • El Horno (Viriato 4)
  • La Estación de Loman (Monte Medo 5)
  • Comellón (Lepanto 16)
  • Portovello (Praza das Mercedes 4)
  • Pulpería Asador A Feira (Beato Sebastián Aparicio 4)
  • Taberna do Perico (Unión 2)
  • Termas de Outariz (Outariz s/n)

Se detectades alguna incidencia en calqueira dos locais participantes, agradeceríamos nolo indicasedes. 


Separador